Nagyon köhögök mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már minimum másfél hete,lassan két hete nagyon köhögök viszont gyakorlatilag semmi más bajom nincs nem vagyok/voltam lázas,nem fáj a fejem még csak nem is fáj a torkom sem de mégis nagyon köhögök.Szerintetek mi lehet a háttérben?Mostmár lassan elmegyek orvoshoz de addig is jó lenne tudni hogy mi a bajom.Én a légkonditól való megfázást tartom a legvalószínűbbnek mert ott szokott lenni tünet nélküli erős köhögés de nem vagyok benne biztos.2023. aug. 23. 09:13
2/6 anonim válasza:
Nekem tavaly volt ilyen és 1 hónapnál is tovább köhögtem minden más tünet nélkül, viszont előtte meg voltam fázva. A többi tünet elmúlt, a köhögés maradt. Antibiotikumot írt a doki, utána elmúlt.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak mondjuk én nem voltam megfázva.Allergiás tudtommal nem vagyok semmire csak a penicilinre,és nem száraz köhögés amúgy hanem kifejezetten hurotos de attól függetlenül hiába köhögöm fel,nem áll el.
2023. aug. 23. 11:08
4/6 anonim válasza:
Attól, h nem voltál megfázva a tüdődnek lehet olyan baja, amivel orvoshoz kell menni. Pl a köhögés elég erős jel erre.
5/6 gungasam válasza:
Inhalálni kell valamilyen jó gyógyteával. Kamilla virág, hársfavirág, zsályalevél.Egy jó nagy törülközőt magadra és a forró teás lábasra borítasz és óvatosan bele-belefújsz a teába. Esetleg ha van tehetsz bele mentolt, eukaliptusz olajat, vietnámi balzsamot vagy ilyesmit ami tisztító hatású. Persze ez nem helyettesíti a dokit.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös már vagy fél éve elmúlt az egész, de amúgy azóta sem tudom mitől volt, és ami fura, az az hogy pont ugyanabban az időszakban ezen a 2023-as nyáron, egy csomó ismerősömmel ugyanez történt.
febr. 27. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!