Fáj a farcsontom?
Sokat fekszek, keveset mozgok igaz de attól fájhat?
Vagy mi mástól?
Ismerősöm mondjuk azt mondta hogy az orvosa szerint nők hajlamosabbak arra a fájdalomra.
Van amikor éjszaka még lüktet is.
Nem olyan fájdalomrol van szo ami kibírhatatlan és nem is mindig fáj de van egy pont ahol csak egy kicsit meg nyomom és érzékeny az gondolom inkább a bőröm mint a csontom.
Csak azert kicsit ijesztő remélem semmi veszélyes dolog nincs vele.
Nem akarlak megijeszteni, ez csak 1 ember példája, de nekem hónapokig fájt, kicsit, csak néha, ha bizonyos szögben ültem, aztán egy héten bedurvult, már nem is a farokcsont fájt csak, kiderült, hogy tályog.
Menj mielőbb orvoshoz!
#1 Hát a hipochondriámmal igen is megijesztettel most.:D
Nekem már minimum 2 éve igy van csak van hogy sokáig nem fáj aztán utána megint van mikor jobban de van hogy be is áll.
Tályog nem vehető észre például hogy csomó érezhető ott vagy hasonlok?
Nekem belül volt, semmi nem látszott kívülről, pont ezért alattomos.
Ne haragudj, tényleg nem akartalak megijeszteni. Csak én sem mentem el orvoshoz, csak amikor már annyira fájt, hogy nem tudtam leülni, csak feküdni. Gyorsan kiműtötték, megkönnyebbülés volt, hidd el.
Proktológushoz mentem, ő SBO-ra, azaz sürgősségire küldött, azonnal ki kellett műteni, másnap.
Drukkolok, hogy nálad apróság legyen a gond, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!