Ma nappalos vagyok, holnap éjszakás de szombat lesz, nem lesz háziorvosom. Legközelebb hétfőn tudnék menni, utólag tud a háziorvos táppénzes papírt adni? Meg lehet vele beszélni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 08:59
1/7 anonim válasza:
Előtte kell beszélni, ha utólag akarod átvenni, de utólag kiállítani ritkán szokták. Pl. akkor lehet kérni, hogy utólag állítsa ki, ha viszed az ügyeleti papírt.
2/7 anonim válasza:
Ha dolgozol, akkor minek neked tápos papír?
3/7 A kérdező kommentje:
Mert nem érzem magam jól 2 napja, már most is elég szenvedős a mai nap..
2023. aug. 18. 09:36
4/7 anonim válasza:
Nekem adott az orvos ilyen esetben utolag. Bàr az is igaz, 30 ève ismert tudta nem csalnèk ilyennel.
Ha nincs orvos szombaton, ma meg mèg el tudtàl menni dolgozni akkor nem is tudnàl màskor kérni mint hétfön.
5/7 A kérdező kommentje:
Írtam emailt neki, mert telefonon sosem veszik fel..
2023. aug. 18. 09:43
6/7 anonim válasza:
Jaj értem. Ma nem tudsz elmenni, de holnap már nem akarsz dolgozni. A hétvégére természetesen ad visszamenőleg is. #1 azért ír hülyeséget, mert nem kell ügyeletre menni ahhoz, h valaki táppénzre kerüljön.
7/7 anonim válasza:
Nekem többször adtak már visszamenőleg. Csak jeleztem neki x napon, hogy a következő két napokban itthon maradok és ahogy tudok elmegyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!