Mi állhat ezek a tünetek mögött?
24 éves vagyok és az utóbbi napokban vettem észre, hogy megváltoztak a székelési szokásaim. Sokszor csak székelési ingerem van végtermék nélkül, de van olyan is amikor van végtermék de az kevésnek bizonyul. Néha hasfájás, néha alhasi fájdalom jelentkezik.
4 napja volt egy erősebb végbél táji viszketésem, és ha a területet mostam akkor csípett a víz. Neogranormonnal kenem és szinte elmúlt.
Összevissza eszek, sok colát iszok, zsíros húsos kajákat eszek javarészt. Rost bevitel egyenlő a nullával.
3 hete költöztünk ki városból falura, 2 hete született a kisfiam és azzal egyidőben lett egy kiskutyánk is.
Jut stressz bőven a mindennapokra…
Háziorvoshoz még nem jutottam el, de elkövettem azt a hibát, hogy az interneten kutakodtam és rémisztő dolgokra bukkantam a tüneteim miatt. Vastag és végbélrákot emeli ki az internet. Pedig nincsen véres székletem.
Teljesen becsavarodtam a tudattól, hogy mivan ha mégis beteg vagyok és nem láthatom felnőni a fiamat…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!