Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon mi okozhatja ezt az érzést?

Vajon mi okozhatja ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Mindenekelőtt szeretném megjegyezni, hogy “sajnos” az elmúlt 1 évben nagyon elhagytam magamat. Simán feljött rám 10-14kg. Elég sok gyors kaja, kevés mozgással. Pedig mindig csináltam valami sportot. 3-4 hete kezdődött, hogy éreztem hogy jobban felpuffadok evés után mint régen. Utána elkezdett random pillanatokban szúrni a mellkasom pár másodpercig. Majd most egy hete amikor csak simán nyelek egyet olyan érzés mintha valami lenne a torkomban mondjuk egy kaja darab vagy egy seb. A reflux után is utána olvastam de nincsen gyomorégésem és éjszakánként sem kelek fel arra hogy visszajönne a sav agyomromból de lehet hogy az marta meg.( pajzsmirigy, vagy cukor?) Hétfőn megyek fül-orr-gégészetre mert elég hipochonder vagyok és inkább ki akarom magam vizsgáltatni, már lassan egy hete hogy elkezdtem diétázni is. Mellette sajnos van egy párkapcsolatom is amiből nem tudok kilépni pedig már többször is próbáltam de a barátnőm annyira szeret hogy nem bir elengedni, pszichés oka lehet ennek?

2023. aug. 16. 17:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg elég sok váladék is jön fel a torkombol. Mint mikor meg vagyok fázva. Pedig nem.
2023. aug. 16. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell gyomorégést érezned, én se éreztem mégis szét van marva a nyelőcsövem reflux miatt. Emellett emésztési zavarod is lehet vagy ételérzékenység(laktózérzékenység glutén stb) Ez utóbbit figyeld meg melyik ételeknél-italoknál jön elő. Kerüld a fűszeres és nagyon sós ételeket addig, meg a szénsavast.
2023. aug. 16. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
A mellkasi szúrás pedig lehet pszichés, stresszmentes környezetbe kerülj vagy próbáld csökkenteni, kezelni a stresszt, a nem működő párkapcsolatot pedig ott kell hagyni, a te egészséged legyen a legfontosabb.
2023. aug. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!