Mit csinálhatnék hogy mindez elmúljon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egy pár hete úgy érzem hogy valami nem okés velem. Rengeteget idegeskedek, még a legapróbb dolgon is fel tudom húzni az agyam. Már annyira durva ez az egész hogy 1 hete már alig eszek, ha éhes is vagyok, leülök az asztalhoz, ránézek a kajára, és már rosszul vagyok. Rengeteget fogytam is az elmúlt időben ami már igencsak meglátszik rajtam. Az is eszembe jutott hogy mindez azért lehet mert mostanában elég sokat veszekszünk a párommal. És mindig az van bennem hogy elveszítem meg ilyenek. Néha még őt is ki tudnám kergetni az életből a hülyeségeimmel. Nem érzem magam jónak,rengeteget sírok mostanában, és tényleg nem tudom hogy mi lehet. Segítsetek kérlek.😕2023. aug. 15. 06:50
1/2 anonim 

válasza:

Étkezési zavarod van, és a leírásod szerinti depresszió. Fordulj mielőbb orvoshoz, mielőtt annyira elgyengülsz, hogy majd lábra sem fogsz tudni állni.
2/2 anonim 

válasza:

Ha tisztában vagy azzal, hogy hülye vagy akkor próbálj meg nem az lenni és akkor lehet nem veszíted el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!