Szokott itt másnak is másodperces szédülései lenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy hogy fogalmazzam meg de vannak esetek amikor beszédülök pár másodpercre utána pedig elmúlik.
Van amikor utána még előfordul de van hogy utána hetekig nem jelentkezik.
Másnak is szokott lenni ilyen?
Foglalkoztok vele vagy nem is adtok neki figyelmet?
2023. aug. 12. 02:04
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Milyen jellegű ez a szédülés? Kifejezett forgó valamely irányba, vagy inkább egyensúlyzavar/bizonytalanságérzég?
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Olyan mintha jobbról menne bárra egy kört de “bal oldalon szédülök meg”. De nem tudom sajnos pontosan elmagyarázni ha ülök olyan mintha “leborulnák” a székről.
2023. aug. 12. 02:22
3/6 A kérdező kommentje:
*balra bocsánat ez nem tudom hogy sikerült
2023. aug. 12. 02:23
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. A pulzusom mindig “magasabb”(90) de azon kívül minden jó. Cukrommal is tudtommal minden rendben és csak leesni szokott ha éhes vagyok.
2023. aug. 12. 02:29
6/6 anonim 

válasza:

Lehet olyankor vannak a beszédülések, amikor leesik a cukor. Vagy belső fül keringési zavara, elmozdult kristályok, ilyenkor ez ártalmatlan dolog, de fáradtság, stressz is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!