Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj ennyire a hasam?

Miért fáj ennyire a hasam?

Figyelt kérdés

Evés közben, pár falat után, jött egy hirtelen mellkasi szoritas, majd ez egyre csak fokozódott, és lement a gyomromba. Ott már kibírhatatlan erős égő, folyamat puffadással, állandó fájdalommal, a köldököm körül, de olyan erős, mint mikor műtőből kitolnak, és kezded érezni, azt a frissen vágott területet, ami sajog, lüktet és már már úgy érzed ez a vég, tovább nem bírod.

Azonnal mentőt hívtam, semmit nem csináltak, bevittek és a sürgősségin 6 kemény órát várattak.

Volt teljes vérkép, EKG, hasi ultrahang, kézzel való hasi nyomkodas, ahol a doki feltette a kérdést, hogy mitől fájhat?

Minden eredményem jó lett. Sehol nincs semmiben eltérés, kaptam egy nospát és haza küldtek, hogy nincs semmi bajom. Uh-n minden rendben.

A fájdalom egyre elviselhetetlenebb, a hasam annyira puffadt, hogy már úgy érzem szetszakad, belső égés a teljes köldök korul.

Kérlek aki élt át hasonlót, írja meg mi lehet ez, mert orvos nem foglalkozik vele. Majdnem kiröhögtek, mit keresek itt és mit óbégatok, mi fájhat, ha minden eredményem jó.

Én már nem bírom elviselni ezt a kínzó fájdalmat, és nem tudom mit tegyek?

Nagyon erős a fájdalom küszöböm.

#hasfájás #gyomorfájdalom #gyomorfekély #Köldök körüli fájjás
2023. aug. 11. 22:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2023. aug. 14. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom jol megnyomkodta neki hogy fajjon aztan kiirt egy nospat. Kb ennyit tud a haziorvos csinalni.
2023. aug. 14. 18:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Úgy van, jól magnyomkodta, fel írta volna a Nospat, de nem kértem, mert nem vált be. Gyomortükrözés lesz szeptember végén, ez volt az s.o.s.időpont.

Normix 200 mg, antibiotikum, melyből egy kúra 2 doboz, és ennek az ára "csupán" 9500 Ft, + mellé a probiotikum.

Nem lettem jobban 2,5 nap után, de rosszabbul sem.

Ami nekem bevált, az a Paracetamol, 4-5 óráig hatásos.

Várok....

2023. aug. 16. 12:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2023. nov. 30. 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!