Melanomával hány évig lehet élni, ha valakin nem veszik észre? Ugyanígy Basaliomával meddig lehet?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 15:08
1/6 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni ezt Neked korrektül megválaszolni. A melanoma sokkal veszélyesebb, mint a basalioma.
2/6 A kérdező kommentje:
Kb 3 éve van egy fura folt szerű valami a mellkasomon, ami azóta nőtt. Nemrég voltam bőrgyógyásznál. Szerinte basalioma, de biztosra ő sem tudja. Majd csak a szövettan fogja tudni megállapítani. Sajnos sokáig nem igazán foglalkoztam vele.
2023. aug. 5. 15:39
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt basaliomám, kimetszették, a szövettan igazolta, hogy tényleg az volt. Ez kbb.15 évvel ezelőtt volt, azóta nyoma sincs. Sebészhez menj el, vetesd le minél hamarabb! A bőrgyógyász akkor nekem azt mondta, ne ijedjek meg, ez a "legjobb indulatú rákféleség". Nem képez áttétet, csak ahol van, ott roncsolja a szöveteket, ezért kell minél hamarabb sebészileg eltávolíttani. Az orromon volt, de már meg sem látszik a helye.
4/6 anonim válasza:
Mindenképp szedesd le gyorsan és szövettan. A melanoma nagyon veszélyes, ha áttéteket képez, akkor nem sok esély van. Anyukám ebben halt meg, fél évet kapott a sorstól, majdnem minden szervén áttéteket képzett.
5/6 anonim válasza:
A basalioma bizony vélemények szerint nem is bőrrák, de jobb mielőbb megszabadulni attól is. Volt olyan, aki hagyta akkorára nőni, hogy végül az orra meg az egyik szeme is ugrott.
6/6 anonim válasza:
A melanoma attetet okoz. Nem borrak, ez az egyik leggyilkosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!