Mi lehet a bajom?
1 hete egész nap fáj a hasam, ha eszek 1-2 órán belül hasmenés, meg alig eszek egy nap, az se áll meg bennem. Lábaim annyira fájnak, és nagyon fáradt vagyok egész nap. A vizeletem aranysárga. Napi 8-10 órakat fizikai munkát dolgozok a hónap mindennapján.
Én gondolok idegi állapotra is, ha pl.: ülve veszem fel a cipőt, vagy ha belemegyek egy kátyúba a szüleim világ legnagyobb ingyenélő, férgének lehordanak, meg azzal fenyegetnek, hogy kidobnak a házból. Szó szerint remegek gyakran, a szüleim meg erre mert penya lusta féreg vagyok, ha pl 5 óra kapálás után eldőlök egyet a hűs szobában. Ő szetintük ha letelik egyik munka nem szusszantani kell hanem menni a másikba.

Valahogy probalj meg fuggetlenedni toluk. Ha nem tudsz anyagiak miatt elkoltozni, fogadd el, hogy nem szamit, milyen rosszak hozzad, bennuk van a hiba.
Orvoshoz menj, mondd el ezt, es hogy ideges is vagy. Talan nyugtato kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!