Szoktatok tartani, félni, mérgesnek lenni, ha náthásan vagy egyéb hasonló betegséggel vannak a közeletekben?
Én egyedül az olyan önző emberekre szoktam mérges lenni, akik elvárnák, hogy mások maradjanak otthon, csak azért, hogy ők nehogy elkapják a náthát.
Az ilyenek azt képzelik, hogy az egész világ körülöttük forog. Szerencse, hogy nincs beleszólásuk a többi ember életébe.
#11 Fordítva ülsz a lovon.
Ok, ő beteg, de mást ne fertőzzön, bírja ki.
Nehogy már az legyen a pöcs, aki nem akar valamit elkapni
#12. Egyedül te ülsz itt fordítva a lovon.
"Jól" is néznénk ki, ha otthon kellene maradnom bárkinek is a hipochonder rettegése miatt.
Az maradjon otthon, aki fél, hogy elkapja a náthát.
1) Senki sem retteg a náthától, de attól még marhára kellemetlen, így aki már elkapta lehetne tekintettel arra, aki nem kíván megfertőződni.
2) Vannak, akiknek egy nátha is elég kellemetlen. Pl én, mint autoimmun beteg nem rettegek, belehalni nem fogok, de pl ha valaki behoz egy bakteriális szart, ami miatt mondjuk antibiotikumot kell szednem, az nálam speciel elég problémás...
Én sem mennék betegen emberek közé, ugyanezt elvárom mástól is.
#16. Az emberek többségének semmilyen problémát nem okoz az, ha elkapják a náthát, ellentétben az otthon maradással. Szerencsére nem várhatod el, hogy az egész világ hozzád igazodjon, a többi ember viszont teljesen jogosan elvárhatja, hogy ne szólj bele az életükbe.
Mi sem mondjuk meg, hogy te mikor, hogyan, hová (ne) menjél, úgyhogy ezt tőled is elvárjuk.
Fertőz és kész. Fszért kell mártírkodni, jaj én betegen is dolgozok.
Meg a jó édes anyukádat, azt, és full nem érdekli, hogy egy hétre rá a teljes műszak hiányzik, mert összefertőzött mindenkit.
Idióta az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!