Ha egy vesèm van, de az dupla, akkor lehet ez az oka a gyakori vizelèsnek?
Figyelt kérdés
Bal oldalon van egy vesèm, ami dupla. Tehát mondhatni kettő, nem választódott szèt az idő során. Nem vagyok vese beteg, nem is fáj. De nagyon sokszor járok mosdóba, a folyadèk bevitelem egy nap, ugyanakkor nagyon kevès.2023. aug. 1. 15:05
1/4 anonim 

válasza:

Nem állsz nefrológiai/urológiai gondozás alatt?
Azonnal orvos és labor.
Nem is értem miért itt kérdezősködsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem mostani "problèma", mindig is így volt. Csak gondoltam hátha valaki hasonló cipőben jár ès tud valamit mondani ezzel kapcsolatban. Nem állok semmilyen gondozás alatt. Èvente járok laborra, ott minden rendben.
2023. aug. 1. 15:32
3/4 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy a meleg miatt többet iszol, gyúmölcsöt eszel pl.dinnye és ezért pisilsz többet.
Egy labort azért csináltass most is. GFR legyen benne.
4/4 anonim 

válasza:

Az ilyen fejlődési rendellenességek esetén nem a "normál" kategóriával kell végezni az összehasonlítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!