Epehólyag gyulladással mit lehet kezdeni?
Az nem jelent semmit, hogy nem volt korábban problémád, nekem soha nem volt semmi tünetem, egyszer csak hírtelen begörcsöltem, a párom bevitt az ügyeletre. Ott megállapították, hogy köveim vannak.
Másnap reggelre éhgyomorral kellett menni, délelött kivették az epehólyagot a kövekkel (5 db dió méretü!) laparoszkópiával, délután mehettem is haza. Otthon egy hétig kellett vigyázni a mozgással, de ennyi volt az egész.
Itt nálunk szerencsére nem divat a mütét utáni diéta, így ma is mindent tudok enni gond nélkül.
Nálad a gyereknek max. fél napot kell nélküled kibírni és azt kibírja minden gyerek
Persze kibír fel napot :)
de ilyen esetben nincs olyan hogy helyre jon magatol?
"de ilyen esetben nincs olyan hogy helyre jon magatol?"
Nem, nincs, és ettöl kezdve idözített bomba az egész - ha hétvégén éjjel 2-kor lesz akut a dolog, amire igen nagy esély van - egyrészt hétföig csak begyógyszereznek, és utána valamikor mütenek, másrészt a gyerek akkor több nepot ki kell, hogy bírjon nélküled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!