Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van még olyan itt, aki retteg...

Van még olyan itt, aki retteg attól, nehogy rákos legyen?

Figyelt kérdés
40-hez közeledve szinte szorongok azon, mi van ha egyszer kiderül, hogy rákos vagyok. Főleg mikor ismerőseimet diagnosztizálják. Egy sima fejfájásnál is ez az első gondolatom. Nemrég kiderult hogy magnézium hiányzom van, még meg már halálos betegségtől rettegtem. Gondolom ez nem normális dolog, egyre jobban eluralkodik ez az egész. Mit lehet tenni?
2023. júl. 26. 13:59
 1/10 Bálvány válasza:
79%

Szerintem kezdj el rettegni mástól! Annyi csúnya dolog van még a világon:

- Deréktól lefelé is lebénulhatsz. Állami intézményben fognak pelenkázni.

- Ingatlanos csaló kiforgathat a saját tulajdonú lakásodból. Mehetsz a Blahára hálózsákozni.

Kár magad lekorlátozni, egy paranoiába!

2023. júl. 26. 14:15
 2/10 qborka ***** válasza:
63%

Én nem félek tőle.

Te se rettegj, nem segít.

2023. júl. 26. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokan...
2023. júl. 26. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Pszichológus talán segíthet.

Egyébként nekem is volt egy sötét időszakom mikor teljesen belemerültem a halálba. És kb mint egy halálos beteg kívülről szemléltem a világot. De elmúlt magától.

Figyelemelterelés sokat segít. Foglald le az agyad hogy ne tudj ilyeneken gondolkozni. Nézz sorozatokat, hallgass vidám zenét, sportolj, tanulj, beszélgess másokkal vagy akármi ami lefoglal.

2023. júl. 26. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Hamarabb megbetegszel az ilyen típusú gondolatoktól, mint bármi mástól.
2023. júl. 26. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Persze, félek tőle, sőt volt emiatt egy nagyon rossz időszakom. De igazáboól semmi értelme rettegni, ha az leszek, az leszek. Megteszem, amit lehet, de 100%-ossn nincs rá befolyásom.
2023. júl. 26. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Én is hipohonder vagyok, hetente más betegségem van. :)
2023. júl. 26. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így. De semmi értelme rettegni. Pl.ha 10 év múlva tényleg az leszel, lesz majd elég bajod utána. Addig minek elrontani azt a 10 évet is, amíg tutira semmi bajod nincs?
2023. aug. 1. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Én nem leszek rákos mert erős az immunrendszerem meg nem vagyok olyan szerencsétlen.

Rosszabb ha a lakásmaffia elveszi a lakást.

Az még jó ha pelenkáznak egy intézetben vagy rákos vagy és meghalsz de ha a lakásmaffia kitesz . ..az utcán mihez lehet kezdeni.

2023. aug. 4. 22:02
 10/10 Ocean7 ***** válasza:

Minél jobban rettegsz tõle annál valószínūbb hogy az is leszel! Minden betegség pszichoszomatikus eredetū, a rák kifejezetten az!

1. Határozd el hogy akármi történjen te túléled!

2. Élj úgy ma hogy holnap ne kelljen bánkódnod. Carpe diem, de azért ésszel.

3. Ne cigizz, keveset alkoholizálj, sportolj, szeress!

2023. szept. 10. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!