Ha előző héten voltam az orvosnál, de mennék holnap akkor vajon elfogad?
Figyelt kérdés
Előző héten kedden voltam, másmilyen tünet miatt, de már hónapok óta tervezek menni más tüneteim miatt, de mivel előző héten voltam, félek hogy csak azt hiszi lógni akarok a munkából. Pedig nem hanem aggaszt az állapotom, nem tudok aludni sem.2023. júl. 18. 22:31
1/8 anonim válasza:
Ha annyira aggaszt, miért nem beszélted meg vele akkor, amikor ott voltál a múlt héten? Ezt ő is meg fogja kérdezni valószínűleg...
2/8 A kérdező kommentje:
Egy, mivel nem az anyanyelvemen beszélek, külföldön elek, ezért nem tudtam úgy hirtelen megfogalmazni. Kettő nem mertem mondani.
2023. júl. 18. 23:21
3/8 anonim válasza:
Én nem fogadnálak mert ez egy vicc. Szánalmas embernek tartom az ilyeneket. Legalább egy szót köhintsen be ha ott a lehetőség múlt héten.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem várom hogy megértsd, nem mindenki elég empatikus hozzá.
2023. júl. 18. 23:33
5/8 A kérdező kommentje:
Nem járok olyan sokat egy év alatt 2x voltam csak úgy esett hogy pont egy hete voltam . Meg jó hogy itt nem ilyen orvosok vannak.
2023. júl. 18. 23:55
6/8 anonim válasza:
Akkor mi a para? Odamész újra és kész.
7/8 anonim válasza:
"félek hogy csak azt hiszi lógni akarok a munkából"
Miért érdekelné őt az? Legfejlebb majd kirúgnak, ha túl sokat lógsz. A te bajod, nem az orvosé.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztató válaszokat szerintem holnap elmegyek, ma meg jöttem dolgozni de nem bírom így sokáig
2023. júl. 19. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!