Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » HPV szemölcs a hímvesszőn....

HPV szemölcs a hímvesszőn. Nektek eltűnt?

Figyelt kérdés

Egy hét alatt lett a hímvesszőmön 4, körülötte min, 50db kicsi szemölcs. /Eddig azt hittem szőrtüsző/ A bőrgyógyász ecsetelőt adott, ami eddig kb annyit ért, mintha vízzel kenegetném. /Egy hete voltam./

Ídösanyukám kórházi dolgozó tudott nagy nehezen felíratni antivírus gyógyszert, aminek a felét kb már beszedtem, de ennek sem látszik semmi hatása. /Betegtájékoztatón külön említik, hogy ilyen esetekre is alkalmas./

Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Elmúlt? Ecseteltétek?

Tényleg elég a napi 2?

Vajon a barátnőm veszélyben van? Vagy tőle kaptam el? 1 hónapja csináljuk gumi nélkül, de nekem egy kiütés már több hónapja volt a pisilőm tövébe, de az tényleg szőrtüszőre hajazott és csak egyetlen egy darab volt.

2023. júl. 17. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
22%
menj el egy HIV szuresre, mert ezek akkor szoktak kijonni amikor gyenge az immunrendszered :DDD
2023. júl. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!