Nem volt székletem 1,5 hete?
Figyelt kérdés
Igazából sokszor csak hetente egyszer van székletem, viszont most kb 3 hete volt székletem, másfél hete kis bogyók, de azóta semmi. Érzem, hogy kellene, de hiába ülök a wcn, semmi. Dokihoz nem tudok menni, mert kint vagyok külföldön, hazamenni meg nemtudok még. Valami tippet esetleg tudna valaki ajánlani?2023. júl. 14. 19:53
1/13 anonim 

válasza:

Sok zöldség és gyümölcs, rostban gazdag ételek!
2/13 anonim 

válasza:

Az első jól írja. Illetve próbáld meg a tejeskávét, hátha segít.
3/13 anonim 

válasza:

ha másfél hete nem kakkantottál, és közben folyamatosan minden nap rendesen ettél, akkor kb most életveszélyben vagy
Orvoshoz kéne menni
...Ha igaz amit leírtál!
4/13 hosszúhajú 

válasza:

bocsi de egy hét után már nem zöldség gyümölcs kell hanem egy hashajtó is kevés. azt tudom hogy sok embernél utazásnál ( nálam is ) szóval ha elutazom, van hogy napokig nincs. - ez pszichés alapon. de ha te eleve ilyen vagy, lassú az emésztésed. a hashajtót még nem próbáltad? kint is megmondja a patikus hogy melyik az amelyiket a leginkább neked ajánlja, ők azért értenek hozzá. most meg 2-3 liter víz meglegyen ebbe a melegbe .
6/13 anonim 

válasza:

Ha a sürgősségin akarsz kiközni, akkor jó úton haladsz.
Valahola sivatag közepén vagy, hogy nincs orvos?
7/13 anonim 

válasza:

Azért az nem mindegy, hogy nem volt székleted vagy volt, csak bogyók vannak legalább. Gondolom kevés a rost és a folyadék bevitel.
8/13 hosszúhajú 

válasza:

minden esetre ha hazajössz, menj el a dokihoz és meséld el hogy sokszor csak heti egyszer megy a nagydolog.
9/13 anonim 

válasza:

Útifűmaghéjat vegyél. 3-5 teáskanál vízben vagy gyümölcslében elkeverve. Gyorsan megiszod, mivel hamar beszívja. Ez megköti a vizet a szervezetedben, könnyen fog másnap menni a székelés.
10/13 anonim 

válasza:

Ez komoly probléma. Azon csodálkozom, hogy egy hét után nem fáj a hasad.
Eszel egyáltalán valamit?
Minden esetre, a hashajtót csak úgy vedd be, ha egyidejűleg glicerin kúpot is használsz!
3 hét rendes étkezés mellett széklet nélkül valóban életveszélyes lehet!
Akárhol vagy, menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!