Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől viszket az orrom pár napja?

Mitől viszket az orrom pár napja?

Figyelt kérdés
Kívülről viszket elég sokszor egy nap. Neten azt olvastam, hogy bélférgesség tünete. Eléggé be vagyok tojva, mivel hipochonder vagyok.. Mit tegyek?

2023. júl. 14. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Sosem hallottam ilyet, hogy a bélférgesség, és az orrviszketés összefüggne, vagy egyik a másiknak tünete lenne. Pedig eü-s vagyok. Hol olvastál ilyet?

Nem lehet, hogy inkább valamiféle bőrallergia alakult ki nálad? (Ez lehet a napsütéstől is.)

2023. júl. 14. 19:28
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Sajnos a többi tünetet nem tudom hogy ettől van-e, mert refluxos vagyok, így hasmenésem, puffadásom étvágytalanságom sokszor van, éppen most is. Alvászavarral is küszködök, bár azzal hónapok óta..

2023. júl. 14. 19:36
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Van olyan, hogy öregedéssel járó orrviszketés, ha jól tudom. Öregkorra elváltozhat az orr, duzzadhat stb., talán ennek mellékhatása.

Nem saját tapasztalat, de két idős ismerős is panaszkodott erre.

Semmi megmagyarázható dolog, csak kínzó orrviszketés.

2023. júl. 14. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok..
2023. júl. 14. 20:08
 5/5 anonim válasza:
Lehet bőrallergia vagy száraz bőr miatt is az orrviszketés
2023. aug. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!