Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A legfőképpen gyermekkori...

A legfőképpen gyermekkori traumák hogyan dolgozhatóak fel egy emberben!?

Figyelt kérdés

A felnőtt koriakról nem is beszélve!?

Lett annyi belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is pszichoszomatikus alapon hogy az nagyon rossz jelen esetemben(az a csoda hogy nem vitt el egy vagy több rákos daganat vagy infarktus agyvérzés és, hogy nem kötöttem ki már a gyermek pszichiátriai kórházi fekvőbeteg osztályon még ezelőtt húsz harminc évvel vagy az utóbbi tízen években és napjainkban!!!)

Mindent le blokkol a depresszió a pánik a szorongás ezek a személyiség zavarok és szociális fóbia is autizmus spektrum zavar és egyéb más fogyatékosságok beteg sérült embereknél is!!!

2023. júl. 14. 13:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért így úgy hogy stresszben vagyok persze hogy nem tud kellőképpen védekezni az immunrendszer a szervezet egy hús-vér emberi lényben az én esetemben sem aztán fogékonyabb vagyok a bacilusokra és vírus fertőzésekre is állandóan állandó jelleggel mindig mint ezek a kéz ujj szemölcsök szénanátha allergiás rhinithis is
2023. júl. 14. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus
2023. júl. 14. 14:21
 3/6 A kérdező kommentje:
De voltam én már mindenhol mindenütt de nem értem ő velük semmit sem!!!
2023. júl. 14. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

"A legfőképpen gyermekkori traumák hogyan dolgozhatóak fel egy emberben?"

Könnyedén, egyszerűen nem is kell vele foglalkozni, hanem élvezni az életet. Történt ami történt gyerekkorban, nem befolyásol semmit. Kész ilyen egyszerű. Inkább csobbanj egy jót egy tengerben vagy élvezd a napsütést egy finom koktél társaságában, esetleg kondi+szoli / napozás hogy durranjon a nyári pacek 📈🕶🤙

2023. júl. 14. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

#3: voltál minden pszichológusnál?

Ez mintha kimaradt volna a leírásból...

2023. júl. 14. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus, gyerekkori traumák pontos megismerése, elfogadása, összefüggések megértése a múlt és a jelen között, szokások megváltoztatása a jelenben, továbblépés.
2023. júl. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!