Miért történik ez ha hirtelen oldalra rántom a fejemet?
Figyelt kérdés
Már egészen kiskorom óta van ilyen, ritkán fordul elő de az utóbbi két hétben jó néhányszor tapasztaltam. Ha egy hirtelen mozdulatot teszek, például oldalra fordítom a fejem, egy hirtelen kattanást érzek a fejemben a nyakszirtcsontom környékén és elég kellemetlen forróságot érzek azon a ponton néhány másodpercig. Utána még egy kicsit zsibbad de után elmúlik. Nagyon félekhogy valamilyen féle agyvérzés tünet lehet, bár elég paranoiás vagyok és csak az interneten néztem utána, de sehol sem olvastam ilyen tünetről. Lehetséges hogy csak izomhúzodás? Mitől lehet ez?2023. júl. 13. 19:03
1/3 anonim 

válasza:

A fülben mozdulhat el az egyensúly érzékelő.De lehet hogy köze lehet máshoz is. Fülészeten csinálták velem,sztrók után vízsgálatkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!