Kéz és labzsibbadas, fájó térd és végtagok? Mi lehet ez?
Először nagyon fájt a hátam, csináltam MR-t, ami kimutatta hogy vannak kituremkedesek, enyhe hatgerinc ferdules, dezhidrataltsag a csigolyák között. Elkezdtem gyógymasszázsra járni, a hát fájás el is tűnt. De közben nagyon elkezdek fájni a karjaim, kezeim, vadlijaim, térdeim.
Karokban és kézben egy ilyen nyilallo érzés jelentkezik sokszor, van hogy a bicepszem vagy a tricepszem fáj, majd az alkarom, tolom a babakocsit és érzem h bele nyillalik vagy akár ahogy a telefont tartom a kezemben, tehát nem kell nagy súly hozzá.
A labamban mintha a térdemtol jönne a fájdalom, érzem a vadlimban és elől is, mintha a sipcsontom fájna. Lemegy egészen a talpamba. A gyógymasszőr szerint az inszalagok fájnak, valamint ki vagyok merülve, megjegyzem van egy 10 hónapos babam.
Ezek a tünetek kb februárban jelentkeztek.
28-án van időpontom reumatologushoz, habár a laborban a reumás faktor értékem jó lett. Egyedül a TSH értékem kicsi, erre kaptam kezelést endokrinologustol.
Valaki tapasztalt ilyen tüneteket és mi volt a gond? Lehet pajzsmirigytol akár?
Szia!
Azóta kiderült valami? Van pár egyezés a panaszainkban és az élethelyzetünkben. Kéz-lábzsibbadás, és nekem 1,5 éves a gyerekem, akit még szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!