Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 napja fáj a fejem, lehet...

3 napja fáj a fejem, lehet nyakfájástól ami kisugárzik?

Figyelt kérdés

A nyakam széle, tarkó tájékon egy vonalban fáj. Nincs semmi csomó érzés benne. Mellette fáj picit a fejem egy ponton halánték tájékon.

Ha ezt a pontot a nyakamon kicsit masszirozom, vagy erőteljesen nyomom akkor erősödik a fejfájás is.

Tegnap megmassziroztam nagyon jól esett el is múlt a fejfájás. De ugyanúgy érzékeny maradt a nyakizmom.

Mitől lehetne elmulasztani? A fejfájáscsillapító nem használ :(

Irodai munkás vagyok, 7-8 órát megfeszülve nézem a monitort. lehet ez okozza?

2023. júl. 8. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Schanz gallér hordása lehet, hogy segítene. Szorongás nincs? Szorongásoldó is jó lehet talán. Nekem az szokta elmulasztani pár hét alatt, szertralin.
2023. júl. 8. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Van szorongás is
2023. júl. 8. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Attól is lehet izomfájdalmam / fejfájásom?
2023. júl. 8. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ilyen gyógyszert csak pszichiáter vagy neurológus írhat fel szerintem. A fejfájásra kapható gyógyszerek nekem sem használtak.
2023. júl. 8. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor legalább betudom, hogy ennek van.

Ezt lehet átmenetileg is szedni vagy ezt kúra szerűen kell mondjuk 1 évig?

2023. júl. 8. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze.
2023. júl. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!