Hanyatt fekve mindkét kezem elzsibbad, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Alvás közben ha úgy ébredek hogy hanyatt fekszem, mindkét kezem elzsibbad, ugyanúgy, a kisujj felől.
Sok éve napközben (hőmérséklettől függetlenül) hidegek a kezeim, Raynaud szindróma lehet? Az esetben olvastam hogy nem tanácsos hanyatt feküdni...
2023. júl. 7. 08:14
1/14 anonim válasza:
Szerintem járnál a legjobban, ha elmennél orvoshoz, neurológushoz vagy reumatológushoz aki kivizsgálja a tüneteidet. Ne diagnosztizáld magad az interneten :)
2/14 anonim válasza:
Valami ideget nyom valami. Bármi lehet. Irány a doki! Akár porcelmeszesedés is lehet, rossz testtartás, akármi.
3/14 anonim válasza:
Nekem így van, mióta az eszemet tudom. Sosem foglalkoztam vele. 43 vagyok...
4/14 A kérdező kommentje:
Amikor orvosnál voltam, nem nagyon mondtak erre semmit.
Több mint 20 éve hidegek a végtagjaim, főleg a kezeim és ezt találtam.
Kicsit félelmetes számomra hogy mindkét karom egyszerre zsibbad el és úgy hogy a kisujjtól kezdődően, mindkettő ugyanúgy.
2023. júl. 7. 09:46
5/14 anonim válasza:
Nekem is mindig hidegek. Ne agyalj, attól tényleg megbetegszel! 🙂
7/14 A kérdező kommentje:
Nem, görbe, viszont lapocka alatt kezdődik jóval a görbület.
Egyébként mindenki gerince görbe, kyphosis és lordosis miatt. :)
2023. júl. 7. 12:57
9/14 A kérdező kommentje:
Nyaki gerinc görbe sajnos.
Az okozhatja?
2023. júl. 7. 13:54
10/14 anonim válasza:
Csigolya, porc, kopás. Bármelyik is. Irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!