Normális, hogy ennyit pisilek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2-3 hónapban észrevettem, hogy nagyon sokat pisilek, óránként el kell mennem pisilni, van, hogy tovább bírom és kibírok 2 órát. Nem vagyok felfázva, nem vagyok cukros, most volt vervetelem, mindenem rendben van, és terhes sem vagyok. Nem szeretnék orvoshoz menni, mostanában nagyon sokat járok más miatt kórházba. Mitől lehet? És mit lehet tenni?
24/L
2023. júl. 6. 20:12
2/7 anonim válasza:
Az ismerősöm szintén a kórházban kapta el ezt a bizonyos baktériumot.Ugyan ez a helyzet.Örökre megmarad sajnos. Kb. évente 1x jön elő. Van rá gyógyszer. E.coli baktérium :(
3/7 anonim 

válasza:

#2/2 ezért nem találom genetikailag normálisnak, hogy a vagina olyan közel van az ánuszhoz. evolúciós szempontból big L.
4/7 erogeen 

válasza:

Az a kérdés, hogy mennyit iszol és mennyit pisilsz egy alkalommal. Ha sokat iszogatsz akkor nyilván sokszor kell pisilned és normális adagokat, 3- 5 decit pisilsz. Akkor lehet rendellenesség, ha csak kevés adagokat pisilsz sokszor.
5/7 anonim 

válasza:

Nekem szintén ez a problémám volt, mindent rendben találtak (nődoki, vérvétel, vizeletminta), mégis állandóan pisiltem, sokat, kis adagokat. Volt, hogy a wc-ről nem bírtam felkelni.😞
Kb másfél hete elkezdtem tőzegáfonya kapszulát szedni, szirupot és teát inni, és azóta minden rendben.☺️ Próbáld ki.
22/L
6/7 anonim 

válasza:

Nekem is ez a gond, szó serint nem bírom ki az órát a suliban (felnőttoktatás), sokszor muszáj kimennem óra közben, máskor meg óra végéig ugrálok a padban és ahogy vége az órának, szaladok ki és rengeteget pisilek.
7/7 anonim 

válasza:

Kicsit pszichés is a dolog. Elvileg sokkal tovább birja az ember,mint ahogy érzi,hogy kell. Ha ráfeszülsz,csak azt fogod érezni,hogy kell. Ha van,ami elterelje a figyelmed,akkor meg nem fogod érezni. Pl én is sokat járok wcre. De ha van mondjuk egy határidős munkám és a számítógép előtt ülök fél napot,néha azon veszem észre magam,h el is felejtettem az egészet és már órák óra tartogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!