Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájhat a lépem?

Mitől fájhat a lépem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja kezdtem el érezni, hogy néha pl. nevetésnél, tüsszentésnél szúr a bal oldali bordám alatt, de csak néhány másodpercre.

Néha kicsit ilyen kényelmetlen, nyomó érzés is szokott lenni ezen a területen.

Szerintetek biztos hogy lép? Mert ha igen, akkor az sajnos komoly betegségre utalhat.

Emellett azt tudni kell hogy sok baj van a gyomrommal, rengeteg a savam és sokszor fel vagyok puffadva.

Az is lehet hogy a gyomrom sugárzik ki?

Köszönöm a válaszokat!

2023. júl. 6. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Azóta miért nem mentél el a ho-hoz?
2023. júl. 6. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy gáz a beledben.
2023. júl. 6. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Márciusban voltam, akkor volt vérvétel is. Az összes érték jó volt, a limfocita volt 2%-al magasabb (de azt tudni kell hogy már gyerekkoromban is mindig magasabb volt a fehérvérsejtszám).

Úgy gondoltam hogy nem megyek újra orvoshoz, mert 4 hónapja volt teljes labor és akkor mindent rendben találtak.

Csak sajna úgy tudom hogy az akut daganatok néhány hét alatt is ki tudnak alakulni, de amúgy nem érzem szarul magam.

2023. júl. 6. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, szerinted a bordák felső részénél bal oldalon az enyhe szúrás lehet béltől, puffadástól, csak olyan mintha a lépem fájna?
2023. júl. 6. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem ne gondolj a legrosszabbra, mint a daganat. De tényleg ha ennyire aggaszt és semmiképp nem múlik, menj el újra orvoshoz, már csak a saját megnyugtatásod miatt is.
2023. júl. 6. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Bordad mogott vagy alatt? Ha mogott akkor van csak esely a lépre.
2023. júl. 6. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából mögötte is meg alatta is... Nem tudom nagyon meghatározni hogy pontosan hol szúr, de van olyan nap amikor egyáltalán nem is érzem
2023. júl. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!