Whatshername kérdése:
Hozzáértő megnézné az EKG eredményem?
Figyelt kérdés
Csak 2 hét múlva jutok el orvoshoz.
Régen volt szívritmuszavarom, azzal nem lett kezdve semmi, most is néha érzek plusz ütést, szívdobogásérzést, leggyakrabban pihenő helyzetben.
33 vagyok, terhes, normál BMI.
Köszönöm.
2023. júl. 6. 11:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem a Webbetegen a kardiológustól 790 Ft-ért jobban megérte volna megkérdezni,lehet fotót is csatolni a kérdéshez,és mégcsak a képfeltöltésekre sem kell regisztrálni,itt nemigazán van szerintem orvos válaszoló,vagy ha annak is mondja magát nem feltétlen adnék rá egy ilyen volumenű kérdésben.Mindenesetre vigasztaljon a tudat,hogy az orvos aki csinált,ha komolynak ítélte volna meg,írt volna gyógyszert vagy bent tartott volna.
2/4 anonim válasza:
Hányadik harmadban jársz? Első terhesség?
Semmi különös nincs ezen a leleten. Nekem első trimeszterben voltak szívritmuszavarok de utána lényegesen enyhültek. Alapjaiban is szívritmuszavaros vagyok 35 éve de sose kezdtek vele a dokik semmit.
Nyugi, nézesd majd meg orvossal a leletet. Aki készítette úgy ítélte meg hogy nem sürgős erről orvost tájékoztatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Épp most lépek majd át a 2. trimeszterbe.
Most tényleg mintha enyhülnének a panaszok, bár most is alig bírok feljönni a lépcsőn két emeletet, pedig korábban is és most is edzek.
2023. júl. 7. 11:26
4/4 anonim válasza:
Ez egy normál szinuszritmus, semmi különös nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!