Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Folyamatos orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés, nagyon begyulladt szem minden nap, olyankor pislogni se tudok.. Ez lehet nem ilyen csak valami random vagy más fényviszonyok voltak, ott lent sötétebb a szőr de nem kicsivel, elég sokkal. Már 3 hete van a baj a szememmel ez a legnagyobb problémám ez a fő oka annak hogy beírtam a kérdést. Lehet hogy allergia? Vagy valami betegség? Nem találhatja ki pontosan senki de aki ért a területhez írhatna ötleteket hogy mi lehet, ha esetleg pont van egy ilyen influenza vagy valami

2023. júl. 3. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kellemes ez az àllapot, - allergiàd lehet! A betegség vàltozatos tûnetekkel jelentkezhet, mint; viszketés, szem bevörösödése, könnyezés, fényérzékenység, idegentest érzés, szemhéjduzzanat. Gyakran tàrsulnak a szénanàtha egyéb tûnetei is, mint; orrfolyàs, orrdugulàs, garatviszketés, tûsszögés, köhögés.
2023. júl. 4. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos lenne minnél hamarabb orvoshoz fordulnod!
2023. júl. 4. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem allergia. Egy ismerősöm is így járt idén. A szemei is gyulladtak voltak arra nagyon emlékszem .menj el allergiatesztre. Ha ki se derül miért van ez,legalább megtudod mire vagy külön allergiás
2023. júl. 4. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Allergia, ugyanez van nekem is
2023. júl. 4. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!