Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vérnyomás gyógyszer elhagyása?

Vérnyomás gyógyszer elhagyása?

Figyelt kérdés

23/N

A covid oltás után pár nappal azonnal magas vérnyomással kerültem az ügyeletre, előtte nem voltak ilyen problémáim. Mivel állandóan 160/100 körül volt,a pulzusom 120-135 így vérnyomás csökkentőt kezdtem el szedni, amitől számos egészségügyi problémám lett,annak ellenére is,hogy többször kaptam más fajta gyógyszert ezek miatt, így úgy döntöttem abbahagyom 2 év után a szedését. Már egy hete nem szedem, és a vérnyomásom mindig 120/85, a pulzusom 90 körül van, nem megy feljebb,nem vagyok rosszul.

Szerintetek ez azt jelenti,megjavult végre? Elhagyhatom teljesen a gyógyszert?

(Mellette edzem is,magnéziumot és fokhagymakapszulát szedek,ami természetes vérnyomás csökkentő).

Az orvosom hallani sem akar az elhagyásról,de nem vagyok hajlandó plusz problémákkal küzdeni egy gyógyszer miatt,ha egyszer már nincsen rá szükségem.

2023. júl. 2. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem is a 70+ éves belgyógyász háziorvosom (aki engem már sok hülyeséggel traktált az életben) diagnosztizált egy életre gyógyszeres esetnek egy vérnyomásmérésből, de végül igaza lett!

Amióta szedem a gyógyszereket - melyeket egy fiatalabb kollégája írt fel alaposabb vizsgálatok után - azóta megszűntek a kínzó fejfájásaim!

2023. júl. 6. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!