Nem érzem jól magam, lesz ebből valami komolyabb bajom?
Sziasztok! A helyzet az, hogy úgy gondolom vérszegény vagyok (sápadt vagyok, álmos, fáradékony, gyorsan ver a szívem amit rendszeresen érzek éjjel is). Emellett mostanában szédülök is, bizonytalannak érzem magam. A mai nap viszont a térdem kezdett el szúrkálni, aztán hirtelen leizzadtam és azóta nagyon zsibbadnak a lábaim, alig bírok lépni.
A lábfájdalmon kívül a többi tünet már legalább 2 hónapja fennáll.
Legutóbbi vérképem viszonylag jó lett 1-2 csillag volt benne de minimális eltérések, viszont akkor még nem éreztem így magam.
Lehet azzal összefüggésben, hogy keveset alszom, illetve rendszeresen fogyasztok alkoholt?
Vagy inkább a leukémia merül fel?
Hipochonder vagyok, légyszi normális válaszokat írjatok és igen, el fogok menni orvoshoz mert minden nap egyre több ideig érzem ezeket.
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
9-es válaszoló, ez a vérvétel idén februárban volt. Egyébként a háziorvos már tavalybeutalt hematológiára, mert van egy nyirokcsomó a nyakamon, ami évek óta meg van nagyobbodva, látszik is ha felemelem a fejem, nem fáj, mozgatható. Meg is ultrahangozták a hematológián, de ahhoz nem volt bátorságom hogy elmenjek biopsziára, pedig azt is ajánlották annak ellenére, hogy nem volt szar a vérképem.
10-es válaszoló, igen, tuti hogy afta, sose volt még herpeszem. A nyirokcsomó nem attól van megnagyobbodva, az orvos szerint a gyerekkori sok légúti fertőzésből maradhatott vissza, de azt mondta hogy megnyugvásképp érdemes lenne megszúratni. Hát most a szüleim ezzel traktálnak, hogy menjek el végre, és akkor megszűnik az aggódás, megnyugszunk.
Persze, de ha rákos vagyok akkor csak mégjobban halálfélelmem lesz, és azt se fogom tudni, mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!