Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Furcsa szagot érzek az orromba...

Furcsa szagot érzek az orromban. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Furcsa szagot érzek az orromban, nem tudom pontosan elmagyarázni az érzést, de a számban is érzem sokszor…

Ez reggel szokott előjönni, a kávé és a cigi alatt és gyakran kitart egész nap is. Viszont ha lefekszem akkor elmúlik utána, majd másnap reggel kezdődik újra… van valamikor amikor egyáltalán nem érzem, de általában igen. Voltam fül-orr gégésznél is, azt állapította meg hogy valószínű valami allergia, meg orrsövényferdülésem van. Írt fel orrsprayt meg tengervizes orrmosást de egyáltalán nem segített… Ez kb 3 hónapja kezdődött, azelőtt sose volt ilyen …

Valaki tudna segíteni mi ez, mert eléggé zavaró?

2023. jún. 22. 15:02
 1/3 anonim válasza:
81%
Nem lehet, hogy a fogaddal van valami? Mert ìrtad, hogy a szàdban is èrzed, lehet, hogy a sajàt szàjszagodat èrzed az orrodban is. Meg a kàvè ès cigi elèg fogroncsoló. Szerintem nèzesd meg fogorvossal, nem biztos, hogy ez a problèma, de azèrt egy próbàt megèr
2023. jún. 22. 15:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Fogorvoshoz járok jelenleg, betömött decemberben egy lyukas fogamat, de elég sokáig érzékeny volt, viszont most már nem. Gondoltam kihúzatom, mert igazából ez egy bölcssességfog. Szóval akkor lehet köze hozzá?
2023. jún. 22. 16:16
 3/3 anonim válasza:
1-es vagyok, nem tudom, hogy köze lehet-e, èn nem vagyok fogorvos, csak civil, èn mindenesetre megnèzetnèm.
2023. jún. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!