Havonta kb hány fájdalomcsillapítót vesztek be?
Figyelt kérdés
Úgy értem,ha nem vagytok betegek,csak simán fejfájás,valami izületi fájdalom,női napok stb.2023. jún. 18. 23:15
12/17 anonim 

válasza:

#1 Wilson, te vagy az? :D
Egyébként én nagyon erős, sürgősen mulasztandó fejfájás esetén szoktam nagyon ritkán.
Kevesebb, mint 1/hónap átlag.
13/17 Manócska1 

válasza:

napi kb 3x2 vagy 2x2 és egy flektor por,sajnos gyakran fáj a fejem.
14/17 anonim 

válasza:

Általában 0. Még soha életemben nem fájt a fejem.
15/17 anonim 

válasza:

Egyet sem. Nekem soha nem fáj semmim.
16/17 anonim 

válasza:

Nulla. Pont ezért amit írsz, gyogyszerfuggo a fél világ. Agyrem.
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van. Nekem néha fáj a fejem. Már minden létező dolgot kipróbáltam és kivizsgáltattam 35 év alatt. Akkor is fáj néha. Egyszer próbáltam ki,hogy nem veszek be csakazért sem. Nem múlt el,már sírva mentem az orvoshoz,aki konkrétan azt hitte,hogy agyhártya gyulladásom lett,annyira szenvedtem. Végül 2-3 fájdalomcsillapítótól elmúlt (ha a fejfájás legelején veszem be,fél is elég).
2023. jún. 22. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!