1/6 anonim válasza:
Olyan hogy rák, orvosi értelemben nincs. Kiindulási szervtől, sejt típustól, a felfedezés idején való kirerjedéstől stb függ a gyógyhajlam . Lehet 99 vagy akár 2 százalék is.
3/6 anonim válasza:
"Other recent statistics on cancer survivorship :
About 67% of cancer survivors have survived 5 or more years after diagnosis.
About 18% of cancer survivors have survived 20 or more years after diagnosis.
64% of survivors are age 65 or older."
4/6 anonim válasza:
Utolsó,ez elég semmitmondó,hiszen eleve a többség idős,ezért eleve nem élhet 20+ évig.
5/6 anonim válasza:
#4 tudom, hogy semmit mondó, de próbálkoztam. Írhattam volna azt is, hogy 10/8 az esély, de ha a kérdező pont a szerencsétlen 2-be tartozik semmit nem ér a statisztika.
Főleg úgy, hogy semmi konkrétumot nem írt. Milyen fajta rák, milyen szakaszban derült ki, milyen kezelést kap pontosan, hány éves, milyen az életvitele, van más betegsége mellé stb.
6/6 anonim válasza:
5ös,én is olvastam ezt. Mert nekem is rákos egy hozzátartozóm. De nekünk pl. azt mondták,hogy szinte 100% hogy jól reagál a másfél hónapos kezelésre a szervezete és utána már csak kontrollra kell járni. Egy másik (öreg) hozzátartozómnak meg kb 20 éve volt rák az egyik hasi szervében és mégis túlélte,85 éves most. Szóval tessék,a mi rokonságunkban elég kedvező a statisztika. De másnál meg más. Tulajdonképpen nincs két egyforma eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!