Egy oldalú fejfájás?
Figyelt kérdés
Normál esetben nem vagyok nagyon fejfájós szóval annál parázok ha véletlen faj a fejem.
Nos délután óta a ball halántékom elkezdett enyhén fájni/ szúrni és mostanra egyre jobban. De tényleg csak a ball.
Nem mondom hogy nagyon fáj mert nekem biztos nagyon fáj de más erre csak azt mondaná szúnyogcsípés.
Szóval próbáltam aludni is de sajna nem lett jobb.
Most az lenne a kérdésem hogy ez lehet e valami baj?
Vagy csak az időjárás? Kevés víz?
Fogalmam sincs.
Nem szeretnék gyógyszert bevenni ezt nem is kell említeni nem ezen van a lényeg.
2023. jún. 16. 21:29
1/4 anonim válasza:
A migrénes fejfájást szokták mondani tipikusan féloldali fejfájásnak.
2/4 anonim válasza:
Próbálj meg vizet inni, és az jó ha pihensz. Egyelőre én azt mondanám semmi bajod nem lesz, de ha ugyanúgy fog fájni még 24 óra múlva is, szerintem akkor menj el orvoshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 okés köszönöm szépen ebben a pillanatban mostmar sokkal jobb mint volt szóval majd kiderül.
2023. jún. 16. 23:05
4/4 anonim válasza:
Akkor reméljük semmi komoly, főleg ha ritkán van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!