Mik azok a betegségek, ahol hetente kell járni orvoshoz?
Figyelt kérdés
vagy lehet pszichológushoz, mert csak dokit írt2023. jún. 14. 15:15
1/8 anonim válasza:
A pszichológus nem orvos.
A pszichiáter orvos, hozzá havonta kell járni.
Háziorvoshoz mehet hetente, ha éppen zajló betegsége van. Valamilyen fertőzés, gyulladás.
Kérdezd meg tőle!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet direkt nem írta, hogy pszichológus. Nem tudom megkérdezni, mert nem rólam van szó.
2023. jún. 14. 15:34
3/8 anonim válasza:
Oké, akkor én is leírom, másodszor hátha megérted: a pszichiáter orvos, de oda nem hetente kell járni, hanem havonta. :D A pszichológushoz is havonta járnak. Felesleges találgatni, hogy valaki miért jár hetente orvoshoz, főleg, hogy azt sem tudjuk milyen orvos. Kérdezd meg tőle, és ha akarja, elmondja.
5/8 anonim válasza:
3-as: esetenként, páciensenként és orvosonként eltérő, hogy pszichiáterhez vagy pszichológushoz milyen gyakran kell járni egy betegnek.
6/8 anonim válasza:
Nekem pl hetente kellett járnom pszichiáterhez, különben befektettek volna.
7/8 Senior Séf válasza:
40 éve én is hetente jártam a házi-... pardon; körzeti orvosomhoz. Akkor még így hívták, és hatalmas ulticsatákat vívtunk.
8/8 A kérdező kommentje:
Már kiderült. Mindenkinek köszi a segítséget!
2023. jún. 15. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!