Hetek óta állandóan fáradt vagyok. Lehetek leukémiás?
A fáradtság nem az egyetlen tünete a leukémiának. Ápoltam leukémiás embert, ne tudd meg, hogy nézett ki szegény és hogy érezte magát :( A fáradtság ezer meg egy dologtól lehet. Még akár attól is, hogy ennyire furcsa az időjárás, vagy szorongsz és az kiveszi az energiádat, lehet, hogy rossz a párkapcsolatod avgy stresszes a munkád. Simán lehet az is, hogy nem szedsz elég vitamint, vagy tényleg vashiányod van. De lehet akár szívbetegség, vagy a mióma miatt, de akár egy közelgő egyszerű "mindennapos" betegség miatt is, bármi. A leukémiázást nem ártana már abbahagyni, mert kezd nagyon gáz lenni, hogy már mindenki az, ha egy kicsit is fáradt. Menj egy leukémiásokat ápoló kórházba és nézd meg, hogy szegények hogy érzik magukat és hogy néznek ki. Állítom, hogy még a fáradtságod is el fog múlni, mire kilépsz az ajtón.
Irány a vérvétel és a fehérvérsejtszámot nagyon nézzétek meg, ha mindennek ellenére még mindig úgy érzed, hogy leukémiás vagy. De nem jó poén ezzel viccelődni.
Nincs nagyon erős vérzésed a mióma miatt? Én vas tablettát szedtem, illetve D-vitamint és azóta sokkal jobban vagyok!
Meg kijárok kocogni, nagyon lassan futok, nagyjából 10-15 percig, de már ennyitől is sokkal jobban érzem magam, mióta csinálom, energikusabb lettem. Pedig nagyon féltem belekezdeni, nem hittem volna, hogy fogok bírni egyáltalán futni.
Illetve régen voltam depressziós is, és az is azt okozta, hogy gyenge, fáradt voltam:( Akkor az antidepresszáns segített.
#14: A vérzésem változó, de nem vészes. A miómához kapcsolódó tüneteim két hónapja megszűntek. Nem tudom az jó vagy rossz jel.
Sokat stresszelek, kedvem is rossz általában. Kezdek én is a depresszióhoz közelíteni. Ehhez jön a mindennapos fáradtság. Folyton csak azt várom, hogy elteljen a nap és lefeküdhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!