Evészavarból mennyi idő alatt épül fel az ember ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 23:09
1/4 anonim válasza:
Attól is függ mióta tart már az evéstavarod!?
2/4 anonim válasza:
1 másodperc.
Ez csak egy képzelt betegség.
3/4 anonim válasza:
Mivel inkább a teljesítménykényszerhez van köze, mint az evéshez, az okot kell megszüntetni
4/4 anonim válasza:
Van aki évek alatt, van aki soha.
Én 2,5 éve határoztam el, hogy elég volt - máig nem vagyok 100% gyógyult, de most már tudatosan küzdök és teszek a relapse-ok ellen.
Bromi nehéz, mert gyakorlatilag 8 éven át az étkezési zavarom volt a normális, szóval ezeket a viselkedési mintákat iszonyú melós végleg kiirtani.
De van olyan ismerősöm, aki már vagy 6x-ra esik vissza. Kijön a kórházból, "jól van" (= stagnál) x ideig, aztán megint elkezdi az anorexiás-bulimiás dolgait, aztán amikor súlyosság válik a helyzet beviszik... és ezt játsszák évek óta.
Ő valószínűleg sohasem gyógyul meg, hanem vagy belehal végül, vagy megreked a quasy recovery fázisában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!