Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Székelés után vérzik, mitől...

Székelés után vérzik, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre már egy ideje, hogy székelés után vér marad a WC papíron, de ne nagy mennyiségre gondoljatok, hanem kb egy borsónyi, és halvány piros (nem minden székelés után látom). Mégis mitől lehet?🥺

20/L

2023. jún. 10. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
#10 nem csak a szorulástól alakul ki aranyér. Ahogy írták korábban, az ülő életmód elég komoly kockázat. Sőt, talán ez okozza leginkább az aranyeret. Irodai dolgozók, sofőrök betegsége leginkább.
2023. jún. 10. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Férjemnek colitise van, azért véres a széklete.
2023. jún. 10. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha jól tudom a colitisnél, nem csak a napi egy nagywc-nél van vérzés, hanem sok esetben naponta sokszor, néha nem is jön csak vér.
2023. jún. 10. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 jól tudod. Amikor épp aktív szakaszban van a betegség, akkor folyamatos vérzés is lehet. De ez sem úgy kezdődik, hogy napi 10 wc, hanem a napi 1 wc-nél van gond. Aztán majd gyakoribb lesz szépen, ahogy "fejlődik" a betegség.
2023. jún. 11. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg a kérdező lánykának nincs ilyen komoly baja, de azt csak egy orvos tudja megmondani, ha bekukucskál. Egy végbéltükrözés szerintem nem olyan nagy dolog, de ha csak anoszkópia lenne az meg pláne nem. Jó esetben az utóbbi is elég. Azonban az aranyér többnyire csípni, szúrni is szokott. Ha az a baj, akkor kenőcs plusz kúp néhány nap alatt megoldja.
2023. jún. 11. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Senki sem megy szívesen ilyen helyre... egy 20 éves lány pláne nem. Teljesen megértem. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

2023. jún. 11. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!