Lehet valakinek a keze aidses?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 09:15
1/10 anonim 

válasza:

Nem. Vagy mindene az vagy semmilye.
2/10 anonim 

válasza:

Látható sebek rajta úgy érted?
Nem vagyok orvos, de az már a vég stádium.
Vagy ha arra gondolsz kézfogással nem terjed
Ha csaknem komoly nyílt sebed van és neki is és a két seb egymáshoz ér miközben véreznek.
3/10 anonim 

válasza:

🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hát az agyad láthatóan már az…
4/10 anonim válasza:
Lehet, az aids egy vírus ami rajta maradhat a kezén (de az is csak úgy ha pl verzik a keze vagy valamilyen hüvely váladék, vagy sperma kerül rá, nyállal sem tarjed úgy tudom), de cseppfertőzéssel terjed ugyhogy nem fertőződsz meg ne aggodj. Amúgy napjainkban már nagyon jól kezelhető betegség ám szóval aki aids es is nem biztis hogy fertőzőképes, es teljes életet tudnak élni ezzel együtt.
5/10 anonim 

válasza:

Agyhalottak léteznek ez már biztos :D
7/10 anonim 

válasza:

Annyira amennyire lehet valakinek csak a keze cigány.
9/10 anonim 

válasza:

Lehet, nekem pl csak a bal kezem kisujjának a körme AIDS es....
10/10 anonim válasza:
Persze, előfordulhat néha. Az Addams familyben is van egy szereplő, akinek csak a keze lehet aids-es, mert nincs is más testrésze.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!