Attila Bé kérdése:
A patikàkban (több helyen nėztem) a szodabikarbona àra is a duplàja, triplàja lett. A keserűsonàl is ez vàrhato? Milyen laxativumot ėrdemes teljes bėltisztitàsra hasznàlni amugy? A keserűsotol nem könnyebbūlök meg, csak meghajt.
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 19:10
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Szódabikarbóna nem tudom mióta jó béltisztításra, sosem volt jó, a gyomorsavval azonnal reakcióba lép és szén-dioxid szabadul fel, ami megint problémákat okoz. Béltisztítást én háztartásban nem is mernék csinálni semmilyen módon, komoly bajok lehetnek belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
A keserűsot hasznàlnàm bėltisztitàsra. A laxativumokkal nem tudok szėkelni (kivėve a Phenolftaleint, de ugy vėres szėklet jön, bele sem merek gondolni, az mit csinàl a belekkel, de sejtem-megcsavarja a beleket). A keserűso àràt kėrdeztem csak. Van pezsgőkupom is, de az nem hat. A keserűso azėrt meghajt (bàr azt is csak egy hėtig szabad hasznàlni, de az tisztitja is a beleket-net)
2023. jún. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!