Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj kb 4 napja minden...

Miért fáj kb 4 napja minden nap a fejem?

Figyelt kérdés
Hali. Kb 4 napja minden nap elkezd fájni a fejem. Vettem már be csillapítót, de nem nagyon akart szűnni csak egy kicsit segített. Sokkal fáradtabb vagyok mostanában, és néha rám jön a hányinger is. Terhes nem lehetek (legalábbis lehetrtlennek tartom), hiszen durexxel védekezünk és még úgy is kint élvez el. Előváladékos kézzel meg nem nyúlkálunk. Valami ötlet? Másnak is van ilyen?
2023. jún. 6. 07:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Migrén lehet! Mindenesetre nagyon kellemetlen, - irassàl föl a körzeti orvossal Flector granulàtumot, vizbe kell bele keverni szàjban tartani egy kicsit, hogy jobban fel tudjon szivòdni a nyàlkahàrtyàn keresztûl! Hatàsos fejfàjàsra is!
2023. jún. 6. 07:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon régen talán 9-10 évesen volt olyan migrénem hogy annyira fájt hogy hánytam is. Utána meg elmúlt. De igazából most amiatt stresszelek hogy valahogy még is terhes lennék. De lehetetlen ugye? Szerintem közel senki nem vigyáz annyira mint mi. (Durex Extra S., Kint megy el, elovaladekos kezet megtoroljuk)
2023. jún. 6. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!