Mitől fájhat a hónaljam?
Figyelt kérdés
Ha hozzáérek, élesen fáj, még a melltartó is fájdalmat okoz. Olyan icipici kis dudor van a bőr alatt mint egy pattanás , 2 mm átmérőjű. De mivel semmi nem látszik kívül ezért gondolom hogy nem pattanás. Ilyennel elmenjek orvoshoz? Semmi nem látszik , csak élesen fáj tapintásra.2023. jún. 4. 18:44
1/6 anonim 

válasza:

Ha több napja tart a fájdalom, akkor menj el vele orvoshoz!
3/6 anonim 

válasza:

Én elsőre szőrtüszőgyulladásra tippelnék. Nekem is volt, sebészeten végeztem tályoggal, akkor azt tanácsolta az orvos hogy felejtsem el a gurigás meg kenős izzadásgátlósat, spray jó. Valószínű borotválás alkalmával fertőződött el, és jól eltömítettem a stifttel. Viszont ha gyakrabban és máshol is taposztaész ilyet akkor olvass erről : hidradenitisz szuppuratíva. Ha nem javul vagy ijesztő tüneteket produkálsz akkor irány a doki, nem kell megijedni, gyakori, és lehet tart egy ideig ameddig kitapasztalod hogy melyik del és hogyan jó neked.
4/6 anonim 

válasza:

Szőrbenövés, pattanás.
Nekem is szokott néha, majd elmúlik.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmi nem látszódik kívülről, még csak nem is piros. Hát én bízom benne hogy valami belső pattanás. Alapból is fáj, azért nyúltam oda de tapintásra nagyon éles fájdalom jelentkezik. Furcsa volt a legutolsó menzeszemnél is hogy csak ez a mellem fájt és csak ott a hónalj részénél.
2023. jún. 4. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!