Csak nekem sipol a fülem ha oldalra forditom?
Figyelt kérdés
Egy pár napja egésznap sipol. A reggel még sipolt most csak akkor ha oldalra forditom. Lehet megsérűlt a dobhártyám? sokat ugróköteleztem bemelegités nélkűl a napokban.2023. jún. 3. 06:46
1/4 A kérdező kommentje:
Ha oldalra forditom a fejem igy akartam
2023. jún. 3. 06:47
2/4 anonim 

válasza:

Semmi köze általában a dobhártyának ehhez.. Ha állandósul, akkor az agyban van valami gebasz... nekem 2019 óta folyamatosan olyan, mintha rizsszemeket öntenének... Fura volt megszokni, de nem veszek róla tudomást és elfogadom, hogy ez van.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet agy£daganat? Èletemben nem voltam orvosnál,fogorvoson kivül.
2023. jún. 3. 07:02
4/4 anonim 

válasza:

Vashiány tünete is lehet, egy laborvizsgálatra kérj beutalót a háziorvosodtól, mondd el neki a panaszod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!