Minek a tünetei lehetnek ezek?
Van pár furcsa dolog amivel nem tudom orvoshoz forduljak-e, esetleg másnál is előfordult?
- Alkohol fogyasztáskor gyakran úgy megduzzad az orr nyálkahártyám, hogy alig kapok levegőt, és csak idővel jobb a helyzet
- Alkohol fogyasztás után felpuffadok és másnap, vagy hajnalban gyakran hasmenésem van
- Menstruáció előtt brutálisan fáj a hasam, hasmenés...

1.2 kérdés allergiás vagy az alkoholra. Anyának is ez van. Nem tud inni mert benáthásodik tőle kegyetlenul.
Mensi elott fajhat a hasad es attol lehet hasmenésed

szerintem is allergia, vagy esetedben kisebb mértékű alkohol is jobban leterheli a szervezetet.
Nekem is volt hasonló, egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Nekem szívdobogás érzést szokott okozni. Az elmúlt években már egyáltalán nem fogyasztok, legutóbb megittam fél doboz sört és felment tőle a pulzusom, szóval továbbra sem fogom erőltetni. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!