Oltás partik miért támadják azokat akik nincsenek beoltva?

Én pl soha egyetlen oltatlant nem támadtam, az ő dolga, az oltatlanok ellenben rögtön vírusrettegőnek neveztek, meg ostoba vagyok, stb. stb.
Érdekes, mindig TI hergeltek az ilyen kérdésekkel, természetesen megalapozott infók nélkül.
A fészbúk, insta, meg ki tudja, milyen posztok NEM hivatalos források :D

Schobert Norbi már bánja két Covid-oltását, szerinte azok "több problémát okoztak, mint védelmet"!
Nemrég ismét koronavírusos lett.
Schobert Norbert másodszor lett koronavírusos.
2023.06.02.

#23: Csollány Szilveszter, Kóbor János, stb meg bánja hogy nem olttatta be magát, azaz csak bánná, ha túlélte volna...
Norbi értelmi képességeit meg ne is említsük...

Azért azt ne mondjuk már hogy az oltottak nem csesztették az oltatlanokat.
Emlékszek ám amikor teli pofával követeltétek hogy legyen kötelező, meg hogy az oltatlanokat ne engedjék boltba se illetve amikor gúnyosan röhögtetek hogy "én mehetek a strandra inni a sörömet" azt oltatlanoknak meg a halálát kívántátok kb.
Most hol vannak az előnyeitek ? Én fordítva azért nem kívánok nektek rosszat mert sajnos hozzám közel állók is oltatták magukat, van aki már nem is él köztük sajnos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!