Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Oltás partik miért támadják...

Oltás partik miért támadják azokat akik nincsenek beoltva?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 11:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

Én pl soha egyetlen oltatlant nem támadtam, az ő dolga, az oltatlanok ellenben rögtön vírusrettegőnek neveztek, meg ostoba vagyok, stb. stb.

Érdekes, mindig TI hergeltek az ilyen kérdésekkel, természetesen megalapozott infók nélkül.

A fészbúk, insta, meg ki tudja, milyen posztok NEM hivatalos források :D

2023. jún. 2. 11:50
 22/29 anonim ***** válasza:
#21 pontosan! Ezt teszik! Riogatnak, hogy az oltástól ez lett, az lett. Arról nem beszélnek, hogy a vírustól hogyan omlott össze az immunrendszer. Van néhány ismerősöm aki elkapta a vírust. Szerencsére én nem. Volt aki kórházba is került gépre. De ez most nem tartozik ide. Viszont az oltás elleni riogatás durva.
2023. jún. 2. 13:24
 23/29 anonim ***** válasza:
92%

Schobert Norbi már bánja két Covid-oltását, szerinte azok "több problémát okoztak, mint védelmet"!

Nemrég ismét koronavírusos lett.

Schobert Norbert másodszor lett koronavírusos.

2023.06.02.

2023. jún. 2. 14:18
 24/29 anonim ***** válasza:
25%

#23: Csollány Szilveszter, Kóbor János, stb meg bánja hogy nem olttatta be magát, azaz csak bánná, ha túlélte volna...

Norbi értelmi képességeit meg ne is említsük...

2023. jún. 2. 15:28
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
#24 Milyen "érdekes", hogy az oltás után nem sokkal sztrókot kapott. De addig haknizott, még egy főzőműsorba is elment vidáman főzőcskézni. Szerintem ő sem a gőztől lett rosszul!
2023. jún. 2. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#24 Nem tudom pontosan, de Csollány asszem 3 oltást is kapott (asszem Modernázott), megerősítette az amúgy is bivaly erős szervezetét, kellett neki a külföldi munkájához. Szóval, makk egészséges volt! Nem sokkal előtte az Exatlonban pörgött, fiatalokat megszégyenítő módon! Szerintem még lett volna benne egy 50 év!
2023. jún. 2. 15:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt ne mondjuk már hogy az oltottak nem csesztették az oltatlanokat.

Emlékszek ám amikor teli pofával követeltétek hogy legyen kötelező, meg hogy az oltatlanokat ne engedjék boltba se illetve amikor gúnyosan röhögtetek hogy "én mehetek a strandra inni a sörömet" azt oltatlanoknak meg a halálát kívántátok kb.

Most hol vannak az előnyeitek ? Én fordítva azért nem kívánok nektek rosszat mert sajnos hozzám közel állók is oltatták magukat, van aki már nem is él köztük sajnos.

2023. jún. 6. 06:00
 28/29 anonim ***** válasza:
27. Ez pont így volt! :(
2023. jún. 6. 13:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Oltás parti? Az jó buli lehet :o
2023. jún. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!