Hogyan kell hasznalni az orrsprayt?
Figyelt kérdés
Sooldatos irrspayt hasznalok, eedig ugy hasznaltam hogy belefujtam, utana szivtam fel. Ma viszont fujas kozbe szivtam fel, es ugy erzem sokkal jobban kimosta az orrom. Igaz, utana orrfujaskor meg a fulem is recsegett, valszeg bejutott oda is. Igy nem káros? Vagy hogyan kell helyesen hasznalni?2023. máj. 27. 09:44
1/1 anonim válasza:
A füledbe valószínűleg nem ment be. Össze van kötve a felső légutakkal, de nagyon valószínűtlen hogy egy orrspray belemenjen abba az összekötő járatba. Fel a fülig meg biztos nem megy. Az arcüregedből hallottad a folyadék szörcsögését.
Én is úgy szoktam hogy szívok be levegőt amikor megnyomom a sprayt. Ne csináld olyan erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!