Kéz fájdalom és lábzsibbadás?
Lassan egy hónapja szenvedek azzal, hogy általában a lábam begörcsöl, a kezem pedig gyakran fáj. Általában nem egyszerre. Olyan, mintha rossz helyre akadna be és nyomna egy ideget. Mozgatni ilyenkor alig tudom. Hideg is a kezem is közben. Már egyre gyakrabban jelentkezik ez (naponta) és órákig tart a kéz problémám.
Orvosi kivizsgálás megkezdődött, de eddig még nem találtak semmit. Gyógymasszőrhöz is elkezdtem járni 1 hónapja, mivel elsőnek sportsérülésre gondolt az orvosom, de sajnos ez az ötlet nem jött be.
Egészségesen étkezem, nem vagyok túlsúlyos, vitaminokat szedek. Sportolok is hetente több alkalommal: HIT kardió (2x), HIT erősítés (2x), jóga (2x). Figyelek a bemelegítésre és a nyújtásra is. Emellett biciklivel járok mindenhova (napi átlag 10-15 km).
Van valakinek hasonlóval tapasztalata? Már nagyon bosszantó, mivel sokszor nem haladok a munkával és házimunkával emiatt.
30N
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!