Pár napja a kezemben olyan gyengeséget érzek, kicsit mintha furán tudnám mozgatni. Mi lehet ez ?
Figyelt kérdés
Könyöktől az ujjaimig, nem erőltettem meg. Olyan érzés, mint mikor elzsibbad a kéz és megy ki belőle a zsibbadás és olyan erőtlen. Ez minek a jele ?
32 éves nő
2023. máj. 10. 19:39
1/12 anonim 

válasza:

Szia! Nem sértetted fel magad valamivel, ami elfertőződhetett? Annak szokott az első tünete lenni a nehezen használható kéz.
2/12 anonim 

válasza:

Ha az 1-es hozzászóló válaszára "nem" a válaszod, akkor szerintem nem lenne hátrány neurológust felkeresned a panaszoddal. Lehet idegrendszeri betegség jele is.
3/12 anonim 

válasza:

Majd mindjárt jön valaki és megmondja a tutit, hogy a covid-oltástól van...
4/12 A kérdező kommentje:
Nem sértettem fel magam semmivel. Neurológushoz megyek június végén, gyakori cluszter szerű fejfájással és hátfájással. Esetleg kapcsolódhat a hátfájáshoz ez a tünet, vagy ez már agytumor... ?
És nem, nem vagyok oltott.
2023. máj. 10. 22:24
5/12 anonim 

válasza:

4.
Hú, ez nagyon rossz hír az oltás konteósoknak. Nem is mernek majd hozzászólni.
6/12 anonim 

válasza:

Lehet, hogy kapcsolódhat a fejfájáshoz. Én előbb gondolnék SM-re, mint agydaganatra
7/12 A kérdező kommentje:
5, azt hittem ez az oltott-nem oltott téma már lecsengett....legalább is felénk már nem is hallani se az oltásról, se a covidról.
2023. máj. 10. 22:35
8/12 A kérdező kommentje:
6, SM állítólag nincs, a fejfájásom miatt jártam már szemorvosnál, aki SMre specializálódott és azt egyértelműen kizárta.
2023. máj. 10. 22:36
9/12 anonim 

válasza:

Értem. Ha készült negatív MR, akkor jó. Anélkül vagy lumbálás nélkül szerintem nem lehet kizárni.
10/12 A kérdező kommentje:
MR nem készült, csak a szememet vizsgálta minden féle géppel, az alapján zárta ki. De neurológus gondolom el fog küldeni.
2023. máj. 10. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!