Mit jelent az alábbi MRI lelet?
Figyelt kérdés
Csípő e medence MRI készült, mivel helyenként fájdalmas csomók tapinthatóak.
Mindent épnek ír le, kivéve az alábbi mondat: “ Az izom és ín képletek épek, helyenként zsíros degeneratio megfigyelhető.”
33 éves nő vagyok, 167 cm, 65 kg. Nem vagyok nádszálvékony, viszont sportolok, inkább “erősebb” testalkatú.
Köszönöm ha valaszolsz!
2023. máj. 9. 13:29
1/6 anonim válasza:
degenerált vagy azt jelenti:D
vicc volt
Kérdezd meg az orvost mit jelent, itt csak trollok vanank nem fogsz komoly választ kapni....
2/6 A kérdező kommentje:
Volt, amikor kaptam “normális” választ.
Magánklinikára kell visszamennem, sajnos megint napok vagy hetek ott is, mire elérem az orvost, ezért próbálkoztam, hátha jutok előbbre.
Aki ilyeneken viccel, arra meg inkább nem mondanék semmit.
2023. máj. 9. 13:35
3/6 anonim válasza:
Amugy ha a Google keresobe igy beirod, szerintem feljon egeszsegugyi leiras.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Ezzel semmit nem fognak kezdeni, nincs ennek kezelési módja, nem kell vele foglalkozni. Persze függ a panaszoktól is, egyelőre nyugi.
5/6 anonim válasza:
Írj Laki Andrásnak a webbetegen. 500 forintért megmondja.
6/6 anonim válasza:
zsírcsomók. Van ilyen mindenkiben. nem kell csinalni azzal semmit, ha esetleg gondot okoz ki lehet szedetni, rutin sebészeti beavatkozás de őszintén én nem foglalkoznék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!