Lesz valami baja a lanyomnak ha ivott az orbancfu teambol? :o
Figyelt kérdés
Egy poharral megivott belole amikor nem vettem eszre..2023. máj. 4. 10:56
2/7 anonim 

válasza:

1 pohártól nem lesz baja, de ne legyen belőle rendszer. Pláne, ha még kicsi a gyerek.
3/7 A kérdező kommentje:
Huu most megnyugodtam. Rendszer nem lesz belole. Ez volt az elso ilyen alkalom. Meg csinaltam magamnak a teat ,ki mentem a mosdóba es mire vissza ertem addigra megitta,mert azt hitte hogy rendes tea..
2023. máj. 4. 11:11
4/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent 6 éves gyerekrol van szo
2023. máj. 4. 11:11
5/7 anonim 

válasza:

Semmi baja nem lesz, kicsit nyugodtabb lesz, mint általában. A gyógyteáknak enyhe a hatásuk, de azért nem szabad literszámra inni még felnőtteknek se.
6/7 anonim 

válasza:

Nos én azt olvastam, hogy "Az ún. erős hatású gyógynövények, mint az orbáncfű vagy a csalán egyáltalán nem adhatók 12 évesnél fiatalabb gyermeknek."
7/7 anonim 

válasza:

#6, ezért írtuk, hogy ne legyen rendszeres. De egy bögrényitől nem lesz baja. Nem Xanaxot vett be, és nem is a nagymama szívgyógyszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!