Lehet hogy hipochonder lettem? :O
A csaladunkban tortent egy halal eset.. en utana depresszios lettem es brutal eros szorongassal kuzdok. Allandoan figyelgetem magamat,ha gyorsan ver a szivem akkor arra gondolok,hogy szivrohamom lesz,ha normalisan ver akkor en ugy gondolom,hogy tul lassu es le fog allni egyszer. Lazasnak erzem magamat,de a homero nem mutat lázat. Ha faj a fejem akkor egybol az agydaganat jut eszembe es sokszor az is eszembe jut hogy lehet hogy meg fogok halni,ettol persze teljesen el vagyok keseredve. Szorongasos rohamamim is szoktak lenni. Mar méhnyak daganatot is be kepzelek magamnak mert szules utan most eloszor j0tt meg a menzeszem es nagyon keves,a hasam se gorcsol pedig mindig szokott amikor meg van a menzeszem..
Folyamatosan el kepzelem magam elott hogy vajon hogyan eshetett ossze a csalad tagom amikor megallt a szive es ez nagyon megijeszt. Eros belso felelmet erzek,nem tudok aludni,remalmaim vannak,fel riadok almombol. Egesz nap egnek a szemeim es nagyon rossz a kozerzetem. Mi lehet ez au egesz? A szemeim egesz nap konnyesek.. fogalmam sincs hogy mi lehet ez :( a torkom is faj es mar tobb mint 2 hete kohogok
Holnap tudunk beszélni ha neked is jó :)
Mikor fog ez az egesz elmúlni? Ez az egesz napos rossz kozerzet es a belso felelem? Hogy ertessem meg magammal,hogy nem fogok meghalni es nincs daganatom? Borzaszto ez az egesz .. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!